Στις Σπέτσες το «Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων»

Η ομορφιά των κλασικών αυτοκινήτων για τρίτη χρονιά στις Σπέτσες, από το Poseidonion Grand Hotel σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου).

Το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων, αναβαθμισμένο στην κατηγορία FIVA A’ Events της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου FIVA αποτέλεσε και φέτος την άνοιξη ένα εντυπωσιακό θέαμα με αντίκες εποχής που φιλοξενήθηκαν για 24 ώρες στο σαγηνευτικό σκηνικό των Σπετσών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα κλασικά αυτοκίνητα ακλούθησαν την διαδρομή από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι το λιμάνι της Κόστας για να αναδειχθούν οι νικητές μέσα από τις ειδικές διαδρομές.

Οι αντίκες μεταφέρθηκαν με το Ferry Boat στις Σπέτσες για να πάρουν τη θέση τους στην πλατεία Ποσειδωνίου, με φόντο το υπέροχο Poseidonion Grand Hotel ξύπνησαν για άλλη μια χρονιά τις αναμνήσεις από την φίνα αισθητική περασμένων εποχών.

Τη δεύτερη μέρα τα πληρώματα πραγματοποίησαν τον γύρο των Σπετσών δημιουργώντας αντιθέσεις μοναδικής ομορφιάς με τις άμαξες του νησιού. Με αφορμή την φετινή του αναβάθμιση, το Ράλι πραγματοποιήθηκε με την παρουσία παρατηρητή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου FIVA.

Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την φετινή εκδήλωση, θαύμασαν από κοντά πλήθος από κλασικές αντίκες όπως Cadillac, Bentley, Porsche, Jaguar, Maserati και πολλές άλλες που αποτελούν κοσμήματα συλλεκτικής αξίας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων

[vc_gallery type=”image_grid” images=”7516,7525,7534,7543,7552,7561,7576,7585,7600,7607″]