Έρχεται το 4ο Tweed Run!

Κάντε τώρα κράτηση για διαμονή στο Thimaras TraditionalResidences και ζήστε από κοντά το 4ο Tweed Run!

Το Tweed Run διοργανώνεται για τέταρτη φορά στις Σπέτσες στις 21-23 Απριλίου. Το νησί γεμίζει με ποδήλατα και κομψές vintage παρουσίες έτοιμες να γευτούν ομορφιές και αρώματα, την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Το event ξεκίνησε από το Λονδίνο και ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2014 και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Σπετσιώτες και όχι μόνο. Το βρετανικό στιλ ταίριαξε με το ελληνικό και έτσι αυτό το Tweed Run αποκτά ξεχωριστό ύφος αφού συνδυάζει μοναδικά τις αγγλικές επιρροές με τις ντόπιες παραδόσεις.

Όμορφες παρουσίες με έμφαση στο tweed ανεβαίνουν σε ποδήλατα εποχής και ξεκινούν. Όλοι μαζί γίνονται μια παρέα και απολαμβάνουν το σπετσιώτικο τοπίο. Πικνίκ υπό τους ήχους της jazz, στάση για τσάι, καλλιστεία για την ωραιότερη εμφάνιση και βραβεία ποδηλάτου, αγώνες δεξιοτήτων και το κυνήγι του θησαυρού είναι μέσα στις ωραιότερες δραστηριότητες του tweed run.

Στις 21 Απριλίου σας περιμένουμε στο νησί των Σπετσών για να ταξιδέψουμε μαζί στο χρόνο με άρωμα Αγγλίας και θέα τον Αργοσαρωνικό.