Ποιοί Είμαστε

Σε μια ήσυχη τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο των κοσμοπολίτικων Σπετσών, βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων Thimaras Traditional Residences. Δημιουργήθηκε από μια οικογένεια Σπετσιωτών με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και με αγάπη για τον τομέα της φιλοξενίας.

Το Thimaras Traditional Residences διαθέτει 17 ευρύχωρα δωμάτια, με σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες μια χαλαρωτική διαμονή. Η μοναδικότητα του ξενώνα έγκειται στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των δωματίων, την προσεγμένη διακόσμηση και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Με επιλογές ανάμεσα σε Standard δωμάτια και Studios, οι επισκέπτες μας καλούνται να απολαύσουν τις minimal γραμμές που παντρεύονται αρμονικά με τα παραδοσιακά στοιχεία και τα τοπικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα.

H βολική του τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο των Σπετσών, αλλά και στο Παλιό Λιμάνι, παρέχοντας συγχρόνως στους επισκέπτες του ένα καταφύγιο, μακριά από τους ρυθμούς της κοσμοπολίτικης νύχτας των Σπετσών.

Η τοποθεσία του Thimaras Traditional Residences το καθιστά ιδανικό για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση, αλλά και για όσους επιθυμούν να ζήσουν την κοσμοπολίτικη πλευρά του νησιού.